• transportslide.jpg
Home Geozones
Diefstal alarmering en blokkeren met track en trace PDF Afdrukken E-mail

Voorkom diefstal van uw voertuigen en machines

Diefstal van voertuigen, materieel of andere waardevolle objecten zijn de nachtmerrie van iedere ondernemer. Met PowerTrace houdt u de controle. Uit onderzoek is gebleken dat maar liefst 90% van de gestolen voertuigen voorzien van een Track & Trace unit wordt teruggevonden!

Wilt u niet dat uw materieel of objecten buiten een bepaald gebied komen? Dat u een melding krijgt zodra uw objecten in beweging komen? Met de PowerTrace software kan een zogenaamde geofence (digitaal begrensd gebied) worden ingesteld. Bij overschrijding van deze grens ontvangt u naar keuze een bericht per sms, e-mail en/of eventueel een popup venster op uw scherm. Zo voorkomt u een hoop ellende!

Beweging sensor
Onze hardware is voorzien van een beweging sensor. Deze geeft een signaal, zodra de machine bijvoorbeeld wordt getakeld. Met behulp van een sms kunt u worden gewaarschuwd.(optie)

Blokkeren voertuig of machine op afstand (Optie)
Weet u zeker dat er iets niet in orde is met uw object? Wij hebben in ons assortiment een speciale locator waarmee u het voertuig of machine zodra deze stil komt te staan kunt blokkeren. Mooi veilig met PowerTrace op pad. Vervolgens kunt u met onze software bekijken waar het voertuig of de machine zich bevindt.

 

Monitoring

Mobiel track en traceU kunt ook monitoren met uw mobiele telefoon.
Lees meer...


Mobiel track en traceDemonstratie
Bekijk enkele voorbeelden van monitoring.

Geen software te installeren

U hoeft geen software te installeren.
U heeft alleen internet nodig. U kunt voertuigen monitoren m.b.v. onze beveiligde servers. Lees meer...

Endemol kiest PowerTrace

Na een vergelijking tussen verschillende aanbieders heeft Endemol gekozen voor PowerTrace Lees meer...